// Implement
top of page

Livrare, Plată și Retur

1. Livrare

Livrarea se face cu ajutorul firmei de curierat Fan Courier .

Taxa de livrare este de 19 lei/ colet. La cumpărături de minim 300 lei transportul este gratuit. Prin curier rapid, coletul va ajunge acasă la dumneavoastră în maxim 3-5 zile lucrătoare de la validarea comenzii. Acest lucru este valabil pentru comenzile primite până în ora 17.00.

În zilele de sâmbătă și duminică nu se fac livrari decât in cazuri excepționale. Rețineti faptul că, în anumite situații, mai ales în perioada sărbătorilor sau de Black Friday, timpul de livrare se poate prelungi, fapt ce poate rezulta din aglomerarea firmelor de curierat sau din alte motive independente nouă. Întârzierea livrării nu se va datora acțiunilor sau inacțiunilor noastre, ci unui eveniment exterior nouă, situație în care sunteți de acord să nu solicitați atragerea, în nicio circumstanță, a răspunderii noastre.

Livrarea se face între orele 9.00-17.00. Dacă în acest interval nu sunteți acasă, vă rugăm să specificați o altă adresă de contact, pentru a nu se produce întarzieri la livrare sau chiar nelivrarea produselor comandate.

în cazul în care refuzați primirea coletului, acesta se va retrimite doar dacă veți suporta taxele de transport și de retur ale coletului. Dacă nu se achita aceste taxe nu veți mai putea efectua o nouă comandă pe site-ul nostru.

Dacă, la primirea coletului, constatați că acesta prezinta urme de deteriorare sau nu este sigilat**, vă rugăm să ne contactați. Vă mulțumim!

** Atenție: coletele noastre sunt ambalate în cutie de carton sau folie neagra și sigilate cu bandă adezivă.

2. Modalități plată

Comenzile plasate în magazinul decohometextil.ro pot fi achitate astfel:

Plata ramburs* cu numerar la livrarea comenzii

Plata online cu cardul de debit sau credit prin procesatorul de plați EuPlatesc

 

3. Retur

POLITICA DE RETUR A TNC Deco Store S.R.L

TNC Deco Store S.R.L – în calitate de vânzător al produselor, asigură garanția produselor achiziționate de dumneavoastră, conform standardelor legislației în vigoare – Domeniul de activitate certificare fiind – Producție și comercializare produse textile.

Produsele sunt garantate pentru orice defect de fabricație.

Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, consumatorul benficiază de 14 zile pentru a se retrage (perioadă de retragere) din contract fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri decât costurile suplimentare.

Termenul de 14 zile intră în vigoare din momentul în care consumatorul intră în posesia fizică a produselor.

Se recomandă ca produsul returnat să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu etichetele intacte și documentele care l-au insoțit). Pentru exercitarea dreptului de denunțare unilaterală a contractului trebuie să completați Formularul de Retur.

Daca doriți să schimbați produsul cu o altă culoare/mărime/model, vă rugăm să ne contactați în prealabil prin email la adresa office@decohometextil.ro, sau telefonic la nr. 0730590910, în care veți specifica foarte clar numărul comenzii, numele dvs și produsul pe care îl doriți la schimb. Totodată vă recomandăm să rambursați produsele prin intermediul unei firme de curierat (ex: FAN Curier, Urgent-Cargus, GLS) şi nu prin intermediul Poştei Române.

În cazul în care nu doriți schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, vă vom înapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar în contul IBAN specificat de dvs în Formularul de Retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat este de maxim 14 zile calendaristice, de când produsul returnat a ajuns la noi.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului, excepție făcând doar produsele care prezintă defecte de fabricație. În acest din urmă caz cheltuielile vor fi suportate de TNC Deco Store SRL.

Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenței prin ramburs la primirea coletului. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur. Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactaţi într-un interval de 3 zile lucrătoare – Departamentul vânzări al S.C. TNC Deco Store S.R.L. la nr de telefon: 0730590910

Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzați recepția lor.

Formular de retur

Please take a moment to fill out the form.

Vă mulțumim că ne-ați contactat. Un coleg de-al nostru va analiza cererea dumneavoastră și va reveni în scurt timp.

bottom of page